Onderzoek & advies fysieke belasting

Een heldere analyse en concrete adviezen

Waar gewerkt wordt is sprake van fysieke belasting; tillen, duwen, ongemakkelijke werkhoudingen. Geen probleem. Maar soms leidt dit tot vragen of zelfs klachten. Wij helpen je om fysieke belasting in kaart te brengen, knelpunten te signaleren en mee te denken over oplossingen.

Van een High Tech omgeving tot de zorg, van een industriële werkplek tot een kantoor, we helpen je bedrijf graag met een heldere analyse en concrete adviezen. We gebruiken hierbij de landelijke normen en richtlijnen voor fysieke belasting om werkzaamheden en arbeidsomstandigheden te beoordelen. Maar ook ons boerenverstand om dit alles voor de specifieke werksituatie van jouw bedrijf te interpreteren.

In onze aanpak betrekken we medewerkers, leidinggevende, EHS en HR afdelingen. Dit biedt de juiste voorwaarden voor een goede analyse en een breed draagvlak voor een later plan van aanpak.

Na afronding van een project fysieke belasting heeft een afdeling een goede basis om een plan van aanpak op te stellen en te borgen in de organisatie.

Advies aanvragen

Hoe gaan we te werk?