Trainingen / Webinars

Trainingsserie “Mind your Body” 

Onze trainingsserie “Mind your Body” bestaat uit verschillende inspirerende trainingen. Het doel van deze trainingen is een gezamenlijk bewustzijn creëren over de thema’s die bijdragen aan een verbeterde vitaliteit en een duurzame inzetbaarheid. Voor een goede aansluiting met de omstandigheden en de mogelijkheden in jouw bedrijf, passen we de training aan waar nodig. 

De trainingen bieden een mooi compleet programma, maar kunnen ook los worden ingezet. De trainingen duren 1 tot 1,5 uur en kunnen als ‘in company’ training of webinar worden aangeboden. Nederlands- of Engelstalig.

De hele dag in een (online) statische omgeving én fit & gezond blijven? Dat is niet makkelijk. Want hoe zorg je thuis en op kantoor voor een goede werkroutines en een fijne werkplek? En welke invloed geeft een statische (online) omgeving?

Laat je bijpraten over de wijze waarop ons zittende lichaam werkt. Check de mogelijkheden van het inrichten van je werkplek, zowel thuis als op kantoor. Dit als uitgangspunt om je werkhouding te verbeteren en de kans op het ontwikkelen van klachten te verkleinen. Daarnaast krijg je inzicht waarom er gezondheidsrisico’s kleven aan langdurig zitten. Het ontwikkelen van slimme werkgewoontes betaalt zich uit in een meer ontspannen werkdag met meer energie voor andere zaken!

Advies aanvragen

Deze training leert je alles over de relatie tussen stress, slaap en herstel. Je krijgt meer inzicht in lichaamsprocessen die we vaak niet goed voelen, maar van grote invloed zijn op onze vitaliteit! Uiteraard bespreken we ook welke methoden er zijn om grip te krijgen op stress, slaap en herstelprocessen en krijg je praktische tips waarmee je aan de slag kan om stress en herstel in een goede balans te brengen en beter te slapen.

Advies aanvragen

Van onrust, gejaagdheid en piekeren naar focus in je werk, beter voor jezelf zorgen en meer energie. Met aandacht voor individuele verbeterpunten. In deze 2-delige interactieve en praktische training nemen we stap voor stap inzichten en tips door over de wijze waarop je hiernaar toe kan werken.

Advies aanvragen

Laat je tijdens de workshop “werken aan vitaliteit” wegwijs maken in de wereld van energiebronnen, de achtergronden van stress en een haalbare gezonde leefstijl. Hierdoor ben je beter in staat om bewuste keuzes te maken, je energieniveau te bewaken en jezelf weerbaarder te maken tegen stress.

Advies aanvragen

Wil je weten hoe een rustige hardlooproutine kan bijdragen aan het fysieke en mentale herstel van je dagelijkse werkdag? Dan is dit je kans! Deze training gaat niet over snelle tijden, de workshop is bedoeld om je te inspireren en net dat laatste duwtje te geven; je schoenen aan trekken, aandacht voor je ademhaling en letterlijk de drempel over en naar buiten!!

Advies aanvragen

Gezondere eetgewoontes? Graag! Maar hoe dan? Tijdens deze webinar doe je inspiratie op over gezonde eetgewoontes, hoor je weetjes over voeding, maar ook over de wijze hoe je tot gezonde gewoontes komt. Nadien ben je klaar voor de eerste stappen op weg naar gezondere eetgewoontes.

Advies aanvragen

Overige trainingen

Fysieke belasting op het werk en persoonlijke (fysieke) belastbaarheid bepalen samen de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. De training “Fysieke belasting & Ergonomie” heeft als doel medewerkers bewust te maken van deze balans, de daarbij horende verantwoordelijkheid voor de keuzes die ze maken tijdens het werk én het verhogen van hun vitaliteit.

Advies aanvragen