Vitaliteitscoaching

Een individueel coaching traject

Zit een van jouw medewerker niet lekker in zijn vel? Dan is een individueel coaching traject zinvol. Samen met onze vitaliteitscoach verkent je medewerker welke factoren voor hem of haar bijdragen aan een zinvol leven en meer energie. Met het resultaat dat je medewerker meer grip krijgt op deze factoren en zelf een betere balans in zijn of haar leven kan brengen.

Voor wie?

Aanleiding voor aanmelding zijn bij voorbeeld langdurige vermoeidheid, (dreigende) burn out, slaapproblemen, hoge bloeddruk, overgewicht, fysieke lage belasting (chronische nek / rugklachten).

Ofwel, voor medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en graag met hulp aan de slag gaan met hun leef- en werkstijl, slaapgewoontes, stress, werk-/privébalans.

In het coachingtraject komen er veel thema’s voorbij. Denk aan voeding en beweeg gewoontes, stress en slaap maar ook bespreken we wat voor iemand zinvol is, energie geeft of juist kost. En vooral hoe deze balans te verbeteren.
Het traject geeft je medewerker inzicht in zijn of haar vitaliteit, kwaliteiten en valkuilen. Stap voor stap begeleiden we je medewerker naar gewenste gedragsveranderingen, gezonde gewoontes en stimuleren we ze te kiezen voor wat voor hen belangrijk is.

Met als doel; meer plezier en energie in het werk en het leven!

  • Intake van 90 minuten waarin we de vraag en doelen concreet maken
  • 4 coachsessies van 60 minuten
  • Persoonlijk actieplan
Advies aanvragen