Vitaliteit

Voor energieke medewerkers

Vitale medewerkers, die wil iedere organisatie wel. Maar hoe help je jouw medewerkers naar meer energie, motivatie en veerkracht? Wij hebben voor iedereen hebben we een passend aanbod aan inspiratie. Voor zowel de kantoormedewerker als de medewerker in een warehouse. In groepsverband of individueel.

Trainingserie “Mind your body”

Onze trainingsserie “Mind your Body” bestaat uit 6 inspirerende trainingen.

  • Biomechanica, Ergonomie & (te) lang zitten
  • Stress, Slaap & Herstel
  • Over hoofdzaken (2-delig)
  • Werk privé balans / Werken aan vitaliteit
  • Run to Relax!
  • Van eten naar gezond eten

Stuk voor stuk interactieve trainingen met interessante informatie en inspiratie voor je medewerkers. Voor een goede aansluiting met de omstandigheden en de mogelijkheden in jouw bedrijf, passen we de training aan waar nodig. Doel van deze trainingen is een gezamenlijk bewustzijn creëren over de thema’s die bijdragen aan een verbeterde vitaliteit en een duurzame inzetbaarheid.

De trainingen bieden een mooi compleet programma, maar kunnen ook los worden ingezet.

Meer informatie Advies aanvragen

Vitaliteitscoaching (individuele training)

Zit één van jouw medewerker niet lekker in zijn vel? Dan is een individueel coaching traject zinvol. Samen met onze vitaliteitscoach verkent je medewerker de factoren voor hem of haar bijdragen aan een zinvol leven en meer energie.

In de vervolgafspraken maakt je medewerkers een plan van aanpak en kan stap voor stap aan de slag. Met het resultaat dat je medewerker meer grip krijgt op deze factoren en zelf een betere balans in zijn of haar leven kan brengen.

Meer informatie Advies aanvragen

Healthy & Happy Project (groepstraining)

Werknemers maken zelf keuzes in de wijze waarop ze omgaan met thema’s als voeding, beweging, stress en rust. Als werkgever wil je ze misschien graag helpen bij het maken van gezonde keuzes. Om die reden bieden wij een mooi programma aan om je medewerkers daarin te inspireren en ondersteunen.

Meer informatie Advies aanvragen