Over ons

Een team van enthousiaste professionals

Company Health Care is een team van enthousiaste en professionele mensen met een achtergrond in de (bedrijf)gezondheidszorg, vitaliteitscoaching en ergonomie. Met dit team vullen we een breed diensten aanbod in op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid, fysieke belasting, ergonomie en werkdruk.

Caroline Steenberghe

Bedrijfsfysiotherapeut | Adviseur arbeid & gezondheid

Caroline heeft zich gespecialiseerd als bedrijfsfysiotherapeut. Zo begeleid ze medewerkers met mentale en fysieke klachten in hun werkomgeving en adviseert ze afdelingen bij vraagstukken op het gebied van ergonomie en fysieke belasting. Daarnaast werkt Caroline als trainer en coach mee aan verschillende vitaliteit thema’s binnen bedrijven. Als Running Therapeut weet ze daarnaast haar hobby en kennis van stress management te combineren.

Flora Eghbali

Bedrijfsfysiotherapeut 

Flora heeft zich gespecialiseerd als bedrijfsfysiotherapeut. Ze voert veel werkplekonderzoeken uit bij bedrijven in de Brainport regio Eindhoven zoals ASML en Signify. Flora vindt een persoonlijke aanpak belangrijk en neemt de tijd om je van de juiste adviezen te voorzien. Naast haar werkzaamheden als bedrijfsfysiotherapeut is Flora ook in de fysiotherapie praktijk werkzaam waar ze gespecialiseerd is in chronische pijn, neuro revalidatie en duizeligheidsklachten

Jan Willem de Knegt

Manueel therapeut

Jan Willem werkt als Fysio- / Manueeltherapeut bij B-Fysic Knegt & Bungelaar en Company Health Care. Tijdens zijn behandeling heeft hij speciale aandacht voor de oorzaak van de klachten om samen met de patiënt de klachten te verhelpen en in de toekomst de klachten te voorkomen. Hij vindt uitleg, advies en gerichte oefeningen/training net zo belangrijk als het manueel behandelen van het klachtenbeeld.

Tineke Prins

Manueel therapeut

Tineke werkt als manueel therapeut bij B-Fysic Knegt & Bungelaar en Company Health Care. Ze is gespecialiseerd in Manuele therapie, Dry Needling en Cranofaciale therapie. Ketenproblematiek en casussen met betrekking tot lage rugpijn en nek-. hoofd, kaak- en halsgebied zijn haar speerpunten. Elk individu heeft een unieke klacht en verdient een eigen aanpak van zijn/ haar probleem.

Coen Ramakers

Sportfysiotherapeut

Coen werkt als fysiotherapeut & sportfysiotherapeut bij B-Fysic Knegt & Bungelaar en Company Health Care. Hij is een echte all-rounder die een veel verschillende klachten behandelt. Knie- en schouderklachten en orthopedische revalidatie zijn in het bijzonder te noemen. Coen neemt de tijd en draagt zo goed als mogelijk zorg voor zijn patiënten en houdt daarbij ook van een leuk gesprek.

Dorine Klaus

Front- en backoffice

Dorine is als front- en backofficemedewerker werkzaam bij B-Fysic Knegt & Bungelaar en Company Health Care. Dorine is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de praktijken van Knegt & Bungelaar en is een belangrijk onderdeel van het team dat elke dag klaar staat voor hun patiënten.  

Partners Company Health Care

B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie
Company Health Care is een onderdeel van B-Fysic. Voor alle backoffice taken worden wij ondersteund door B-Fysic.

Lijv
Een deel van onze werkzaamheden voeren we uit in samenwerking met onze netwerkpartner Lijv. Net als Company Health Care, traint en coacht Lijv medewerkers om hun gezondheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten, op individueel- en teamniveau. Dit doen ze voor bedrijven en diverse grote (zorg)verzekeraars. Company Health Care verzorgt in samenwerking met Lijv, bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie binnen Bedrijfszorg voor onder andere Signify, Rabobank en Woonbedrijf.

Ga naar www.lijv.nl voor meer informatie.